Mobilya tasarımının üretim ayrıntıları
Bir kapak veya dekoratif panelin görseli, üretim ölçülerini tek başına anlatmaz. Desen derinliği, kenar profili, menteşe yerleri ve parçanın bitmiş ölçüsü dosyada tanımlanmalıdır. Boya ya da kaplama uygulanacaksa bunu teklif talebinde belirtin. Kesim, yüzey işleme, boya ve montaj kapsamlarını ayrı ayrı netleştirelim.
Takım halinde parça hazırlığı
Sağ ve sol kapakları, üst ve alt parçaları ayrı isimlendirin. Birbirini takip eden desenlerde parçaların yerleşimini gösteren genel görünüş ekleyin. Malzemenin damar veya yüzey yönü önemliyse çizime işaretleyin. Modoko’da ayrı bir şubemiz bulunmaz; üretim ve atölyeden teslim işlemleri Dudullu adresimiz üzerinden yürütülür.
Teklif için gerekli bilgiler
- Ölçülü dosya ve kullanılan birim.
- Malzeme türü, kalınlık ve parça adetleri.
- Kritik ölçüler, görünür yüzler ve ek işlem talepleri.
- Hedef tarih ve tercih edilen teslim şekli.
Dosyanızı göndererek teklif isteyin. İşlediğimiz malzemeleri ve fiyatı etkileyen bilgileri inceleyebilirsiniz. Atölye adresi ve yol tarifi için iletişim sayfamızı, diğer bölgeler için hizmet bölgelerimizi ziyaret edin.